Известие
Collapse
No announcement yet.
Липса на мощност в ниските обороти
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеЩе светне споко,дупките трябва да са 4 по 8 мм.
Мисля, че се влияе и от температурата. Когато е по-студено сутрин - светва. Ако я запаля следобяд, когато е по-топло - не светва.AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.
Comment
-
Първоначално публикувано от Z:)m Покажи съобщениеДа, наистина светва от време на време. Но както понякога светва, така и при едно по-продължително извънградско каране си изгасва.
Мисля, че се влияе и от температурата. Когато е по-студено сутрин - светва. Ако я запаля следобяд, когато е по-топло - не светва.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Колеги, да споделя и моята болка...
от известно време има осезаема липса на мощност до 2000 оборота, ходих при моя майстор - каза че всичко изглежда ОК и най-вероятно е дюза, но не прояви огромно желание да си играе (вметна и че не си изгаряла горивото).
Днес обаче един легнал полицай го взимах на 5 пъти, никаква мощност и гасне, с хиляда зора се затътрих отново до него. Закачихме я и този път излезе дебитомер и ЕГР. Четвъртък уж ще я лекува. На прибиране всичко беше почти идеално, като изключа, че на едно кръстовище ми отне 5 минути да тръгна, все едно теглих камаз.
Comment
Comment